2009-12-09 14:26:19• hírek • Gozner Gertrud

Megfutamította a rablót

A rablási kísérletre december harmadikán került sor, de mivel nem sikerült elkapni az elkövetőt, a rendőrség nem hozta nyilvánosságra az esetet.

A múlt heti rablásra a 14-es lakónegyed egyik kis ABC-jében került sor. Este tízkor, zárás előtt pár perccel egy férfi lépett az üzletbe és késsel fenyegette meg a 34 éves eladónőt. B. Beatrix szerint az elkövető kapucnis felsőt viselt, és a kasszában levő pénzt követelte tőle. A férfi magyarul beszélt hozzá, és az eladónő személyleírása alapján alacsony, kövérkés testalkatú személy volt.

A megtámadott nő azonban nem vesztette el a lélekjelenlétét, ahogy a pénzt követelték tőle, ráborított egy áruval teli polcot a rablóra. Ebben a pillanatban az üzlet riasztója is megszólalt, ami menekülésre késztette az elkövetőt. A rendőrségnek egyelőre nem sikerült kézre keríteni a tettest.

Ugyanazon a napon egy órával korábban egy idős nőt rabolt ki három férfi a 16-os lakótelep egyik lépcsőházában. A rendőrség szerint kapcsolat lehet a két bűncselekmény, lehetséges, hogy mindkét helyen ugyanazok a személyek csaptak le. A rendőrség szóvivője szerint még tart a nyomozás az ügyben, ezért nem akarták a sajtó nyilvánossága elé tárni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: